Sam Pilgrim semnează cu Haibike în 2018

0
347
views

Un dirt jump-er semnează un contract cu o companie de biciclete electrice? Așa ceva auzi mai rar, însă se pare că este doar începutul prin care marii producători de e-bike-uri vor să aibe ambasadori renumiți, astfel încât să-și promoveze și mai puternic produsele.

Sam Pligrim pe Haibike
Sam Pilgrim pe o bicicletă electrică părea cumva de neconceput, dar iată că industria se schimbă. Rapid.

Sam Pilgrim și-a început cariera la vârsta de 14 ani, a câștigat în 2011 Red Bull District Ride și în 2013 Freeride Mountain Bike World Tour, având totodată o comunitate de 500.000 de persoane pe pagina sa de socializare.

Sam Pilgrim a declarat că pe cât de mult îi place să coboare, pe atât de mult ura să pedaleze la deal, iar bicicleta electrica i-a oferit ocazia să se distreze atât în sus cât și în jos, făcând astfel întreaga plimbare o plăcere. De asemenea, a fost încântat de direcția celor de la Haibike orientată către segmentul gravity, prin biciclete electrice specifice.

Îl vom putea vedea peSam în continuare în FMB World Tour, pe o bicicletă de DirtJump Haibike, iar și în seria de filmulețe pe care a început-o de ceva timp pe Youtube, acolo unde este hotărât să arate care sunt limitele unei biciclete electrice și ce trick-uri sunt posibile pe aceasta. Totodată, departamentul de proiectare și dezvoltare al celor de la Haibike va folosi sfaturile lui Sam în construirea noilor modele din seria de top XDURO, pentru a fi mereu cu un pas înaintea concurenței.

Iată ce povestește Sam Pilgrim despre noul parteneriat și noua sa bicicletă electrică:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here